Husregler

Casa Tauro Sl: Selskapet Casa Tauro SL er eier av Bungalow nr. 48 i Anfi Tauro, og ønsker med dette velkommen! Bungalowen er luksuriøs og velholdt. Møbler og inventar er uten skader. Skulle noe bli borte, eller ødelagt utover normal slitasje, er leietakerne ansvarlige for dette. Eierne regner med at dette går bra, og ønsker dere et hyggelig og behagelig opphold!

Kjøkken: Kjøkkenet er fullt utstyrt med bl. a. kjøl-/fryseskap, mikrobølgeovn, komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, appelsinpresse, eggkoker m.m. Ellers er kjøkkenet utstyrt med bestikk, glass, kopper og tallerkener til 12 personer.

Stue: Stuen har spisebord m/6 stoler, salong, TV og stereoanlegg. Aircondition-anlegget i stuen styres fra veggen mot kjøkkenet med fjernkontroll. VIKTIG!: Vær snill og ikke sitt i innemøblene når dere er våte eller har solkrem på kroppen.

Soverom: Soverommene er utstyrt med faste senger til 6 personer. I tillegg er det plassert to ekstrasenger i skapene. Det er sengeutstyr og håndklær til alle 8 sengene. Hvert soverom har eget aircondition-anlegg med fjernstyring.

Terrasse: På terrassen er det bord og stoler til 6 personer. Det er også stoler på hvert soverom som kan brukes som supplement på terrassen. Det er 2 solsenger i rotting, og 4 andre solsenger. Det er også et lite bord med 2 stoler.

Basseng: Bassenget er oppvarmet, og holder minimum 25 grader året rundt. Det anbefales å bruke utedusjen før dere bruker bassenget. Lys- og spotter i basseng og hage har bryter ved terrassen. Det vil sannsynligvis komme innom en gartner, og en som rengjør bassenget i løpet av deres opphold. Bruk helst drikkebeger av plast ved bassenget.

Vaskerom: Hvis man ønsker å vaske håndklær eller annet i leieperioden gjøres dette på vaskerommet. Det er både vaskemaskin og tørketrommel. I vaskerommet er det også sentralstøvsuger. Hvis det ønskes vask av tøy eller rengjøring i løpet av leieperioden, utføres dette av beboerne selv

Safe: Under vasken på det store soverommet er det safe. Det brukes en 6-siffret kode iht. bruksanvisning foran på døren. VIKTIG!: Ved avreise må døren på safen stå oppe.

Gardiner: Gardinene i stuen og soverommene styres med motor via bryterne med pil på. Når man lukker dørene med gardinene igjen, må man være nøye med å se til at gardinene ikke kommer i mellom, da dette fort kan medføre hull.

Mygg: Det kan forekomme litt mygg i bungalowen. Unngå å drepe disse mot de hvite veggene og takene. Gjør man dette må det vaskes øyeblikkelig.

Sikringsskap: Hvis strømmen skulle gå, så er det sikringsskap i hallen og i boden mot nord.

Nøkler: Alt av nøkler er samlet i nøkkelskapet i hallen.

Fellesbasseng: Det store felles svømmebassenget kan fritt disponeres av beboerne i denne bungalow. Nøkkel er i nøkkelskapet.

Ro: ”Naboloven” gjelder også i Spania, samt at Anfi Tauro har egne regler inne på området. Vi ber derfor om at dere hensyntar nevnte, og opprettholder ”ro og orden” mellom 0700 og 2300.

Kardemommeloven: Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil!

Utsjekk/avreise: Avreisedagen må bungalowen forlates kl. 1000 når rengjøringen starter. Gjestene som kommer etter dere, skal komme til en ren-/klargjort og innbydende bungalow. Kofferter kan stå ferdig pakket i hallen til senest kl. 1500. GOD FERIE!