Golf

I Taurodalen er det to flotte golfbaner. De er påstått å være Spanias beste!

Begge banene ligger innen behagelig gåavstand fra Bungalowen.

18-HULLS BANE
UTFORDRENDE OG MED ET MODERNE DESIGN

Anfi Tauros 18-hulls golfbane med konkurransestandard ble åpnet i 2006. Den strekker seg over et område på over 650.000 m². De kjente golfbane designerne Von Hagge, Smelek og Baril har stått for utformingen av banen, bygget i en særegen Arizona-stil, og har også mottatt stor anerkjennelse for et utfordrende og innovativt design. De mange utslagsstedene på banen gjør spillet hurtigere og tilbyr spillere på alle nivå en utfordrende og underholdende opplevelse.

PAR-3 BANE
DET PERFEKTE VALG FOR FØRSTEGANGSGOLFERE

Banen er anlagt mellom flotte vulkanske fjell, frodige, velduftende hager og nydelige vann. Denne 9-hulls, par 3-banen er en fantastisk opplevelse ved soloppgang og solnedgang når solen og fjellene flyter sammen i dimme fargenyanser og skaper et imponerende skyggespill.

Par 3-banen er også en av von Hagges kreasjoner og har dessuten førsteklasses fasiliteter slik som et internasjonalt golfakademi, en flott driving range ansett som den beste på øyen, et område for chipping, putting greener og forskjellige øvelsesbunkere.

GOLF AKADEMI

Gjør swingen bedre på Anfi Tauros Lær og spill Golf Akademi. Timer for alle nivå: fra prøvetimer for nybegynnere til ’master classes’ for mer erfarne spillere. Det fines også treningstilbud som kan skreddersys dine behov, med timekort til rimelig pris i tillegg til gruppetimer for grupper på forskjellige størrelser.

PRISLISTE

Her finner du oversikt over priser for Anfi Tauro Golf

Les mer om ANFI TAURO GOLF her