Beliggenhet

Taurodalen har både gammel bebyggelse og noen nye boligområder som er godt tilpasset det gamle. Dalen domineres av de to golfbanene som med sine store grønne arealer og vann gjør dalen til en fredelig idyll. Det er kun 5 minutter med drosje til Puerto Rico. Innover fjellet går det fine turstier som er mye brukt av besøkende.

Butikk, restaurant og stort felles svømmebasseng ligger mellom golfbanene og bungalowen. Kun 2 minutter å gå.

Avstanden ned til Amadore-stranden er kort. Denne stranden med sine restauranter og butikker regnes å være den beste på Gran Canaria.

Litt om Gran Canaria

Gran Canaria blir ofte kalt et mini-kontinent siden øyas ulike deler er preget av et så utrolig forskjellig landskap og klima. Det kan være vindstille og sol i sør, mens man alltid er forberedt på både vind og regn på øyas nordlige del. Denne dramatiske vulkanøya, som er en del av de spanske Kanariøyene utenfor Afrikas nordvestkyst, tilbyr alt fra flotte strender til ørkenlandskap, spennende grotter og storbyliv.

Den sørlige delen av øya er solfylt, varmere og tørrere enn den nordlige delen og er derfor mye mer populært som reisemål.

Maspalomas ligger på Gran Canarias sørkyst og er et ørkenområde med sanddyner fra Sahara-ørkenen. Fyrene som står ved Maspalomas tiltrekker mange besøkende.